Dakwerken

HELLEND DAK

DAKPANNEN

Stormpan Postel 20

De stormpan Postel 20 trotseert traditie en toekomst. Hij combineert robuustheid met een elegant design. De nieuw ontworpen kop- en zijsluitingen verzekeren een betere waterafvoer en voorkomen bij wind zo veel mogelijk het insijpelen van neerslag. Bovendien is de stormpan postel 20 eenvoudig in verwerking, wat deze pan uitermate geschikt maakt voor renovatieprojecten.

Koramic Aleonard Patrimoine tegelpannen

Koramic is erin geslaagd, ondanks de modernisering van het productieapparaat, het authentieke artisanale karakter van deze Bourgondische tegelpannen te bewaren. Er wordt zorgvuldig over gewaakt dat de Aleonard pannen de hedendaagse hoge kwaliteitscriteria blijven combineren met de charme en de expressie van vroeger.

DASKISOLATIE

Isotec XL

Isotec® XL is een zeer eenvoudig systeem uit dakpanelen die licht in gewicht en makkelijk te manipuleren zijn. Eenmaal geplaatst maken ze de dakstructuur waterdicht, sterk geventileerd, thermisch efficiënt en zelfdragend. Het is de ideale oplossing voor de meeste regionale dak- en dakpanstijlen. Isotec® XL kan aangepast worden aan elk dakpanformaat met een oplossing op maat. Bij complexe renovaties geeft de stevigheid van de panelen de dakstructuur extra steun.

Korafleece onderdakfolie

Dé onderdakfolie voor een compleet weer- en winddicht dak. KoraFleece® is de ideale keuze voor een betrouwbaar onderdak. De folie biedt een hoge dampdoorlatendheid en een uitstekend verouderingsgedrag door een speciaal aangebrachte polyolefine-laag tussen de wapening en het dragermateriaal aan de buitenzijde. De folie is universeel inzetbaar. Het lage gewicht van de rollen maakt een snelle en flexibele handeling en verwerking op het dak mogelijk. Onder Korafleece kan er nog een verdere onderverdeling gemaakt worden onder: Korafleece, Korafleece Plus, en Korafleece Maxi.

Delta-maxx onderdakfolie

Dampopen en capillaire onderdakfolie met geïntegreerde kleefstrook. Optimale scheurvastheid. Geschikt voor hellende daken met isolatie op de volledige keperhoogte.

PLAT DAK

BESCHERMING

Derbigum

In de sector van de dichtingsmaterialen voor platte daken en constructies liggen de kwaliteits-eisen bijzonder hoog. wij werken vooral met de producten van DERBIGUM, maar biedt daarnaast ook een brede waaier van coatings, verwerkingsproducten en toebehoren.
Derbigum is een dakbaan met een dubbele wapening (glasvlies + polyester). Hierdoor volstaat 1 laag en biedt dit product een betere weerstand tegen scheuren en perforaties. Door deze speciale samenstelling gaat Derbigum veel langer mee. Wij werken eveneens met het product Derbibond S. Deze koudlijm biedt een grotere veiligheid bij het werken op ontvlambare ondergronden. Hij minimaliseert het brandrisico en herleidt dusdanig aanzienlijk de voorzorgsmaatregelen eigen aan brandgevaar.

Derbibrite NT

De reflecterende en energiebesparende witte dakbedekking voor platte daken. De lange levensduur van een Derbibrite NT-dak in combinatie met zijn milieuvriendelijke eigenschappen (herwinning regenwater, 100% recycleerbaar, enz) zorgt ervoor dat jij je persoonlijke ecologische voetafdruk beperkt!

VRAAG UW VRIJBLIJVENDE GRATIS OFFERTE AAN